Poziv – online Edukacija o ljekovitom bilju 2023

Pozivam vas na novu edukaciju. Program će ići online, tako da se možete priključiti i iz udobnosti vlastita doma, ne morate putovati 2 x tjedno u Rijeku. Potrebni su vam samo kompjuter (ili mobitel), bilježnica, šalica čaja.
Online edukacije o ljekovitom bilju bit će snimljene u grupi i moći ćete ih pogledati kada god Vama odgovara, tj ne morate ih gledati u terminima kada će ići streaming. Bit će dostupne za pregled još 6 mjeseci nakon zadnjeg predavanja. Terenska nastava bit će naravno u šumi (više o tome pogledajte u nastavku teksta).

Izučili ste sve što ste do sada mogli izučiti o ljekovitom bilju, učili ste samostalno i na raznim tečajevima… ali vam fali sigurnost da ga primjenjujete? Uz to vam fali sistematizacija naučenih informacija, sigurnost kada što koristiti i neki šug ali i ljepilo koje sve to povezuje u smislenu i protočnu cjelinu? Na pravom ste mjestu. Često su nam polaznici osobe koje su već završile edukacije i tečajeve kod drugih učitelja i upisuju se sa željom da oplemene i nadograde znanje.

Ili za sebe mislite da ste početnik i ne znate odakle da krenete. Također ste na pravom mjestu. U šumi različitih informacija na internetu ste zbunjeni. Imate osjećaj da je svaka biljka „za sve“? Znate ponešto ali bojite se koristiti ljekovito bilje za svoju obitelj? Berete pomalo, pitate se da li radite dobro. Svaka je biljka i otrov i lijek a vi se bojite baš toga – u šumi informacija ne znate koje bilje se ne smije međusobno miješati i koje bilje se ne smije piti s kojim lijekovima.
Edukacije idu od nule, od početka i razvijaju se u slojevima. Vođene su jednostavnim jezikom i baziraju se na praktičnim primjerima iz prakse. Slojevito ću vas uvesti u praktičnu primjenu ljekovitog bilja. Edukacije su sistematizirane u logične cjeline koje se nadograđuju. Nakon edukacija zaista ćete sa sigurnosti znati u kojem trenutku koje bilje upotrijebiti, kod kojih biljaka je potreban oprez s obzirom na određena stanja u organizmu, kako ljekovito bilje pravilno primijeniti te kako ga sa sigurnošću prepoznati u prirodi. Oslobodit ću vas straha od korištenja ljekovitog bilja i nepovratno vas zaljubiti u ovaj predivan svijet.

Edukacija je podijeljena u tri dijela:

  • 36 sati online predavanja ići će ponedjeljkom i srijedom od 13.03. do 17.05.2023. od 18 do 20 sati, u okviru njih biti će i praktično prikazana izrada preparata ljekovite masti, uljni macerat, tinktura i sirupi
  • online Q&A sat „Vaša pitanja i moji odgovori“ svaku nedjelju u 20 sati, tijekom održavanja edukacije
  • terenska nastava – cjelodnevna nastava u prirodi, koja nije obavezna i koja se dodatno naplaćuje 46,45 eura (350 kn po danu)

TKO VODI EDUKACIJU: travarka i fitoaromaterapeutkinja Martina Bogdanić
ZA KOGA: za sve, kreće se od nule ali se radi u slojevima, zanimljivo je i onima koji ne poznaju ali i onima koji već poznaju i koriste ljekovito bilje, čak i onima koji su već bili na tečajevima bilja – da obnove znanje, nadograde ga i otvore u svojim očima cijeli jedan novi svemir pogleda na ljekovito bilje.
CIJENA: 331 euro ( 2493,92 kn) po fiksnom tečaju konverzije 1 euro = 7,53450 kuna
Navedena cijena je za online teorijski i praktični dio edukacija. Terenska nastava nije obavezna i dodatno se naplaćuje 46,45 eura (350 kn po danu).

Teme koje će se obrađivati na predavanjima i druge informacije pogledajte u PLAN PREDAVANJA

Ljekovito bilje unosi nadu i optimizam u naš život, povezujemo se više sa sobom i s Prirodom u sebi. Bilje liječi i dušu i tijelo

Pogledajte dojmove s nekih od prethodnih edukacija i tečajeva na linkovima: DOJMOVI V, DOJMOVI IV, DOJMOVI III, DOJMOVI II

Terenska nastava će biti organizirana u lipnju ili srpnju kao jednodnevna nastava a nadoplata za nju u vrijeme održavanja terena. Moguće je doći samo na jednu ili na više terenskih nastava, po izboru.

Potvrda o završenoj edukaciji (bez upisa u radnu knjižicu) izdaje se za one koji su završili online teorijsku nastavu, praktičnu nastavu te bili bar na jednoj terenskoj nastavi.

Naučite korisne vještine koje ćete upotrebljavati cijeli život.

Imate osjećaj da svi o bilju pričaju istu teoriju kao da nema praktičara koji podučavaju ljekovito bilje? Ili vas snažno privlači priroda i željeli biste jednom živjeti u prirodi a znanje o ljekovitosti samoniklog bilja bi vam dobro došlo? Ili vas zanima ljekovito bilje s holističkog stajališta a ne samo farmaceutskog jer zanima vas i duhovni aspekt ljekovitog bilja? Vama bilje nije samo hrpica biljnih kemikalija..
Želite učiti od osobe koja već 13 godina podučava druge ljude ljekovitom bilju? Želite učiti od praktičarke koja već 20 godina živi ljekovito bilje? Želite učiti od osobe kroz čije su škole prošle stotine učenika? Zanima vas ono nešto više… Ono koje proizlazi iz 20-godišnjeg dijagnostičkog i terapeutskog rada s ljekovitim biljem… Iskoristite priliku i upišite edukaciju, edukacije održavamo jednom godišnje, na proljeće, a upis je sada.

Želiš ići na Edukacije o ljekovitom bilju 2023? Klikni na TRGOVINU i osiguraj svoje mjesto