VIDEO – poziv na edukacije o ljekovitom bilju

Ja sam Martina Bogdanić, travarka i fitoaromaterapeutkinja iz Rijeke. Obučavam ljude korisnim i praktičnim znanjima iz domene ljekovitog bilja. Svim srcem vam preporučam da nam se pridružite ovo proljeće učiti ćemo sistematizirano, praktično, duboko o ljekovitom bilju, o sebi i Prirodi.

Poziv na upis edukacija pogledajte u ❤ POZIV

Ovo je edukacija o znanjima koja su imali naši preci, a negdje se su se putem izgubila. Bit će korisna i vama i vašoj obitelji. Vas će uz usvajanje znanja, povezati sa Prirodom, sa samom sobom ❤ 
Ovo je edukacija za one kojima poziv duboko zatitra u duši i koji čuju kako u dubine duše nešto govori „to je to“.
 
Program će ići online, tako da se možete priključiti i iz udobnosti vlastita doma, ne morate putovati 2 – 3 x tjedno u Rijeku. Potrebni su vam samo kompjuter (ili mobitel), bilježnica, šalica čaja 🙂

Online edukacije o ljekovitom bilju bit će snimljene u grupi i moći ćete ih pogledati kada god Vama odgovara, tj ne morate ih gledati u terminima kada će ići streaming. Bit će dostupne za pregled još 6 mjeseci nakon zadnjeg predavanja. Terenska nastava bit će naravno u šumi. 
 
Edukacija je podijeljena u tri dijela:

  •  online teorijska i praktična predavanja ponedjeljkom i srijedom od 13.03. do 17.05.2023. od 18 do 20 sati, ukupno 36 nastanih sati po 60 min ( a često bude i dosta više)
  •  online Q&A sat „Vaša pitanja i moji odgovori“ svaku nedjelju u 20 sati, tijekom održavanja edukacije, 9 susreta
  •  terenska nastava – koja nije obavezna i koja se dodatno naplaćuje cjelodnevna nastava u prirodi

Napomena: i online predavanja i Q&A sati će biti snimljeni i dostupni za pregled u grupi neograničen broj puta tijekom 6 mjeseci nakon završetka zadnjeg online predavanja. Već sama teorijska predavanja su mnogim ljudima promjenila život.

Na ovim edukacijama ćete se promjeniti, očarati, procvjetati. Jer ne radi se samo o mnogim ljekovitim biljakma koje ćemo detaljno obraditi,  ne radi se samo o preparatima koje ćete naučiti samostalno izrađivati (objašnjavam detaljno korak po korak) nego i o jednom potpuno drugačijem pogledu na život. 

Tko vodi: sva predavanja teorijska (uključivo i praktične sate), Q&A sate, te terensku nastavu vodi isključivo Martina Bogdanić

Do kada ću ja osobno obučavati ljude ljekovitom bilju: do kada mi to bude, i na način kako mi to bude, uživanje, gušt. Prosječno svaki program koji oformim vodim 2 – 5 godina, onda napravim novi i vodim taj drugi. Neki su sa područja prirodne kozmetike, neki iz naprednog/specijalističkog znanja o ljekovitom bilju, a neka kao ovaj program slojevito, duboko ali i sistematizirano o svim slojevima učenja o ljekovitosti ljekovitog bilja.

Koja je cijena: 331,00 euro (2.493,92 kn) teorijskog dijela uključivo i praktične prikazne online sate te Q&A sati. Terenska nastava nije obavezna, organizirana je vikendom, cjelodnevna je i za one koji žele ići na nju dodatno se naplaćuje 46,00 eura po danu. Održava se na dogovorene termine od lipnja do kraja rujna.

Za dobitak potvrde o završenim edukacijama (ne upisuje se u radnu knjižicu) potrebno je pohoditi minimalno jednu terensku nastavu.

Potvrda o završenim edukacijama preduvjet je za upis Naprednih edukacija (njih vodim jednom u par godina i potrebno je proći prijemni, održavaju se u Rijeci, zatvorena grupa 10-12 ljudi).

Ovdje pogledajte naš NASTAVNI PLAN

I zadnje ali ne manje bitno; recenzije, dojmove

DOJMOVI V

DOJMOVI IV

DOJMOVI III

DOJMOVI II

Nakon edukacije vaš život će postati veseliji, dobiti će još veću punoću i strast. Samostalno ćete moći koristiti blagodati ljekovitog bilja oko vas, sa lakoćom ćete izrađivati preparate, upoznati ćete druge prirodoljupce sa kojima ćete moći mjenjati recepte a ja ću biti tu za sva ona pitanja nijansi i neodumica, tips&tricks. 

Edukacije su slojevite, krećemo od nule i pogodne su i za početnike ali i za one koji su već dugo u ljekovitom bilju. Moja predavanja su živa, interaktivna, kažu i zabavna i duboka… Pogotovo sam ponosna na one koji su već duže u ljekovitom bilju i koji kroz moja predavanja otkriju čitav jedan novi svemir.