O nama / Kontakt

Udruga za fitoaromaterapiju “Studio Martina&Natura” je strukovna udruga registrirana 07.07.2009. god kao nasljednik neformalne udruge/organizacije koja djeluje od 2004.god.

Svrha udruge je promicanje kvalitete življenja kroz sadržaje fitoterapije i aromaterapije te ostvarenje čovjeka na razvitak svoje osobnosti kroz suživot sa prirodom te kroz druge alternativne i prirodi naklonjene pristupe.

Voditeljica, idejni pokretač i autor programa edukacija te većine radionica je Martina Bogdanić travarka, fitoaromaterapeut (Centar Cedrus), mag.oec. Tijekom godina objavljivala je na različitim portalima i tiskovinama kao što su Naturala.hr, biovrt.com, Burza.com.hr, Čarobna šuma. Njezini članci o ljekovitom bilju, eteričnim uljima i intrevjui objavljivani su u časopisu SENSA, Novom listu, Glasu Istre, 24SATA, Večernjem listu… Zaljubljenica je u ljekovito bilje koja se niz godina aktivno i praktično bavi izučavanjem samoniklog ljekovitog bilja Hrvatske. Za sebe kaže da je hodač i hodočasnik kroz planine. Martina (rođena 1978.) pomaže ljudima kroz ljekovito bilje i aromaterapiju. Obilazi brda i doline u potrazi za netaknutim dijelovima divlje prirode i energetski čistim biljem. Najviše voli lutati šumama sama. Izučava, živi i primjenjuje praktično djelovanje ljekovitog bilja. Tokom godina učila od više Učiteljica. Sa 14 godina izliječila  je sebe od neurodermatitisa koji nije reagirao na medicinske tretmane. Sa 18 godina počinje raditi prve individuane recepture čajnih mješavina za ljude oko sebe. Od jeseni 2011. godine radi otvorene tečajeve, radionice i edukacije.

Zadnjih godina posebno se bavi duhovnim aspektom ljekovitog bilja te najčešće radi individulane radionice po narudžbi.

Obrt za fitoaromaterapiju otvara 29.02.2016. godine (datum je bio preizazovan da se nešto ne napravi sa njime :).

KONTAKT, PODACI:

E-mail: fitoaromaterapija.martina.natura@gmail.com
Tel: 099 794 45 14
Udruga za fitoaromaterapiju “Studio Martina&Natura”
OIB: 84771943735
Obrt za fitoaromaterapiju “Studio Martina&Natura”
OIB: 65029634822