POZIV – Edukacija o ljekovitom bilju – svibanj 2021

Zbog velikog interesa otvaramo zadnju ovogodišnju grupu za osnovne online edukacije o ljekovitom bilju u 2021. godini. Grupe se brzo pune, rezervirajte svoje mjesto na vrijeme.

Predavanja će se odvijati online od 17.05. do 18.06.2021. od 18 do 20 sati, ponedjeljkom, srijedom i petkom. No predavanja ne trebate pratiti u ovim terminima. Snimke predavanja biti će dostupna za pregled sve do jeseni, tokom 6 mjeseci. Možete ih gledati u tempu kada Vama odgovara. Imati ćete i potporu online grupe, mentorstvo voditeljice edukacija i zadovoljstvo učiti u poticajnoj okolini.

Terenska nastava odvijat će naravno uživo, u prirodi, vikendom, tokom ljeta (više o tome pročitajte u nastavku teksta).

Za praćenje nastave potreban vam je kompjuter ili mobitel, bilježnica i šalica čaja. I čarobno putovanje je zagarantirano! 

Pohađanje ove edukacije preduvjet je za pohađanje EDUKACIJE O LJEKOVITOM BILJU – NAPREDNI STUPANJ. One će se organizirati na jesen 2021. ili 2022. godine.

Zanima vas ljekovito bilje već duže vremena i želite upisati neku školu? Želite sistematizirati pročitane informacije, želite u šumi različitih informacija, znati odabrati one prave? Zbunjeni ste i imate osjećaj da je sve bilje „za sve“? Znate ponešto ali bojite se koristiti bilje za svoju obitelj? Berete pomalo, miješate i pijete, pitate se da li radite dobro? Svaka je biljka i otrov i lijek a vi se bojite baš toga – u šumi informacija ne znate koje bilje se ne smije međusobno miješati i koje bilje se ne smije piti sa kojim lijekovima…

TKO VODI EDUKACIJU: travarka i fitoaromaterapeutkinja Martina Bogdanić

ZA KOGA JE EDUKACIJA: za sve, kreće se od nule ali se radi u slojevima; zanimljivo je i onima koji već poznaju i koriste ljekovito bilje, onima koji su već bili na tečajevima bilja – da obnove znanje ali ga i nadograde i otvore u svojim očima cijeli jedan novi svemir pogleda na ljekovito bilje

Teme koje će se obrađivati na predavanjima pogledajte u PLANU PREDAVANJA. Ove edukacije drugačije su nego Mala škola ljekovitog bilja koja je išla prošlih godina, te su uvjet za upis naprednog stupnja učenja o ljekovitom bilju.

Pogledajte DOJMOVE IV i DOJMOVE III  ili DOJMOVE I i DOJMOVE II

Prijavite se preko PRIJAVNICE, nakon prijave poslati ćemo vam ponudu za plaćanje.

Terenska nastava će biti organizirana za vikend u periodu nakon završetka predavanja, u periodu od srpnja do rujna (zavisno od vremenskih uvjeta) kao jednodnevna nastava a nadoplata za nju u vrijeme terena (ne odmah).

Potvrda o završenoj edukaciji (bez upisa u radnu knjižicu) izdaje se za one koji su završili online teorijsku nastavu, praktičnu nastavu te terensku nastavu.

Molimo obavite upis i uplatu na vrijeme jer je broj mjesta ograničen.

Prijavite se preko PRIJAVNICE.

Terenska nastava