Poziv – online Edukacija o ljekovitom bilju 2022

Pozivam vas na novu edukaciju. Program će ići online, tako da se možete priključiti i iz udobnosti vlastita doma, ne morate putovati 2 x tjedno u Rijeku. Potrebni su vam samo kompjuter (ili mobitel), bilježnica, šalica čaja, i čarobno putovanje je zagarantirano! Online edukacije o ljekovitom bilju biti će snimljene u grupi i moći ćete ih pogledati još mjesecima poslije kada god Vama odgovara, tj ne morate ih gledati u treminima kada će ići live streaming.
Terenska nastava biti će naravno u šumi (više o tome pogledajte u nastavku teksta)

Pohađanje ove edukacije preduvjet je za pohađanje EDUKACIJE O LJEKOVITOM BILJU – NAPREDNI STUPANJ.

Zanima vas ljekovito bilje već duže vremena i želite upisati neku školu? Želite sistematizirati pročitano i u šumi različitih informacija znati odabrati one prave? Zbunjeni ste i imate osjećaj da je sve bilje „za sve“? Znate ponešto ali bojite se koristiti bilje za svoju obitelj? Berete pomalo, miješate i pijete, pitate se da li radite dobro? Svaka je biljka i otrov i lijek a vi se bojite baš toga – u šumi informacija ne znate koje bilje se ne smije međusobno miješati i koje bilje se ne smije piti sa kojim lijekovima… Upišite se na Edukaciju o ljekovitom bilju.


TKO VODI EDUKACIJU: travarka i fitoaromaterapeutkinja Martina Bogdanić
ZA KOGA: za sve, kreće se od nule ali se radi u slojevima, zanimljivo je i onima koji već poznaju i koriste ljekovito bilje i onima koji su već bili na tečajevima bilja – da obnove znanje ali ga i nadograde i otvore u svojim očima cijeli jedan novi svemir pogleda na ljekovito bilje

KADA se održavaju predavanja: ponedjeljkom i srijedom od 14.03. do 11.05.2022. od 18 do 20 sati.
Teme koje će se obrađivati na predavanjima pogledajte u PLAN PREDAVANJA


Pogledajte dojmove sa prethodnih edukacija na ovim linkovima: DOJMOVI IV, DOJMOVI III, DOJMOVI II


Prijavite se preko PRIJAVNICE, nakon prijave poslati ćemo vam ponudu za plaćanje.

Terenska nastava će biti organizirana u lipnju ili srpnju kao jednodnevna nastava a nadoplata za nju u vrijeme održavanja terena. Moguće je doći samo na jednu ili na više terenskih nastava, po izboru.


Potvrda o završenoj edukaciji (bez upisa u radnu knjižicu) izdaje se za one koji su završili online teorijsku nastavu, praktičnu nastavu te bili bar na jednoj terenskoj nastavi.


Kada ako ne sada?! 🙂 Za skrenuti fokus na pozitivno, za zaljubiti se još dublje u prirodu, za naučiti korisne vještine koje ćete moći upotrebljavati cijeli život 🙂


Imate osjećaj da svi o bilju pričaju istu teoriju kao da nema praktičara koji podučavaju ljekovito bilje? Ili vas snažno privlači priroda i željeli biste jednom živjeti u prirodi a znanje o ljekovitosti samoniklog bilja bi vam dobro došlo? Ili ste već bili u nekim školama ali niste dobili praktično, uporabno znanje? Ili vas zanima ljekovito bilje sa holističkog stajališta a ne samo farmaceutskog jer zanima vas i duhovni aspekt ljekovitog bilja? Vama bilje nije samo hrpica biljnih kemikalija..
Želite učiti od osobe koja već 10 godina podučava druge ljude ljekovitom bilju? Želite učiti od praktičarke koja već 20 godina živi ljekovito bilje? Želite učiti od osobe kroz čije su škole prošle stotine učenika? Zanima vas ono nešto više… Ono koje proizlazi iz 20-godišnjeg dijagnostičkog i terapeutskog rada sa ljekovitim biljem… Iskoristite priliku i upišite edukaciju, Martina održava edukacije jednom godišnje, na proljeće a to je sada.