POZIV – online Edukacija o ljekovitom bilju

Pozivam vas na moju novu edukaciju. Ovo proljeće vodim vas kroz program EDUKACIJA O LJEKOVITOM BILJU. Jako mu se veselim. Program će ići online, tako da se možete priključiti i iz udobnosti vlastita doma, ne morate putovati 2 x tjedno u Rijeku. Za praćenje nastave vam treba samo kompjuter (ili mobitel), bilježnica i šalica čaja. I čarobno putovanje je zagarantirano! Online edukacije o ljekovitom bilju biti će snimljene u grupi i moći ćete ih pogledati naknadno kada god Vama odgovara, tj ne morate ih gledati u treminima kada će ići online. Terenska nastava biti će naravno u šumi (više o tome pogledajte u nastavku teksta)

Pohađanje ove edukacije preduvjet je za pohađanje EDUKACIJE O LJEKOVITOM BILJU – NAPREDNI STUPANJ koja će biti nova verzija nekadašnjeg popularnog “velikog tečaja” iliti “Edukacije iz travarstva kombiniranog sa fitoaromaterapijom”

Zanima vas ljekovito bilje već duže vremena i želite upisati neku školu? Želite sistematizirati pročitano i u šumi različitih informacija znati odabrati one prave? Zbunjeni ste i imate osjećaj da je sve bilje „za sve“? Znate ponešto ali bojite se koristiti bilje za svoju obitelj? Berete pomalo, miješate i pijete, pitate se da li radite dobro? Svaka je biljka i otrov i lijek a vi se bojite baš toga – u šumi informacija ne znate koje bilje se ne smije međusobno miješati i koje bilje se ne smije piti sa kojim lijekovima…

TKO VODI SEMINARE: travarka i fitoaromaterapeutkinja Martina Bogdanić

ZA KOGA: za sve, kreće se od nule ali se radi u slojevima, zanimljivo je i onima koji već poznaju i koriste ljekovito bilje i onima koji su već bili na tečajevima bilja – da obnove znanje ali ga i nadograde i otvore u svojim očima cijeli jedan novi svemir pogleda na ljekovito bilje

Teme koje će se obrađivati na predavanjima pogledajte u PLANU PREDAVANJA

Pogledajte DOJMOVE I i DOJMOVE II sa prošlih škola ljekovitog bilja.

Prijavite se preko PRIJAVNICE, nakon prijave poslati ćemo vam ponudu za plaćanje.

Želite li edukaciju pokloniti nekome na dar, navedite u prijavi ime i kontakt osobe i poslati ćemo joj poklon bon ili nazvati i javiti sretnu vijest 🙂 .

Potvrda o završenoj edukaciji (bez upisa u radnu knjižicu) izdaje se za one koji su završili online teorijsku nastavu, praktičnu nastavu te terensku nastavu.

KADA se održavaju predavanja: ponedjeljkom i srijedom od 15.03. do 21.04.2020. od 18 do 20 sati.

Molimo obavite upis i uplatu na vrijeme jer je broj mjesta ograničen.

Imate osjećaj da svi o bilju pričaju istu teoriju kao da nema praktičara koji podučavaju ljekovito bilje? Ili vas snažno privlači priroda i željeli biste jednom živjeti u prirodi a znanje o ljekovitosti samoniklog bilja bi vam dobro došlo? Ili ste već bili u nekim školama ali niste dobili praktično, uporabno znanje? Ili vas zanima ljekovito bilje sa holističkog stajališta a ne samo farmaceutskog jer zanima vas i duhovni aspekt ljekovitog bilja? Vama bilje nije samo hrpica biljnih kemikalija..
Želite učiti od osobe koja već 10 godina podučava druge ljude ljekovitom bilju? Želite učiti od praktičarke koja već 20 godina živi ljekovito bilje? Želite učiti od osobe kroz čije su škole prošle stotine učenika? Zanima vas ono nešto više… Ono koje proizlazi iz 20-godišnjeg dijagnostičkog i terapeutskog rada sa ljekovitim biljem… Iskoristite priliku i upišite edukaciju, Martina održava edukacije jednom godišnje, na proljeće a to je sada.