POZIV NA UPIS POSLJEDNJE GENERACIJE – EDUKACIJE O LJEKOVITOM BILJU

Ako želite učiti o ljekovitom bilju, a nemate godinu ili dvije kako bi sistematično i strukturirano obradili više od 50 ljekovitih biljaka, na pravom ste mjestu. Martina Bogdanić, iskusna travarica i certificirana fitoaromaterapeutkinja s preko 25 godina iskustva u ovom području, još samo ove godine drži već poznate edukacije na kojima prenosi i usađuje znanje koju biljku točno za što koristiti.

Uz osnovnih 50 biljaka, koje možda ni vaša baka nije sve poznavala, u manjem obujmu obrađuje još dodatnih 30-tak. K tome, bit će tu i gostujućih predavača, kao i dodatna mogućnost pohađanja terenske nastave kako bi sve naučeno mogli primijeniti i u praksi. Q&A se podrazumijeva, sva vaša pitanja vezana uz ljekovito bilje su naravno dobrodošla.


Program je online i traje ukupno 36 sati, dinamika je 2 puta tjedno po 2 sata predavanja plus nedjeljni Q&A sat. Snimke svih predavanja će biti moguće pregledavati nebrojeno puta do prosinca ove godine. Dobiti ćete i PDF materijale te pristup u zatvorenoj grupi gdje se možete povezati sa kolegama koje su sa vama u školi.
Stotine zadovoljnih polaznika svjedoče popularnosti ovog programa, a neke od njihovih komentara možete vidjeti na stranici DOJMOVI


Ovo je posljednja prilika da se uključite u ovaj program jer…. samo mijena stalna jest. Naša voditeljica Martina Bogdanić je već neko vrijeme u velikoj osobnoj promjeni i odlučila je puno više vremena provoditi u direktnom kontaktu s prirodom, u svojoj kolibi na Velebitu, daleko od dosega interneta i gradske vreve. Prošle godine tamo je provela ukupno 6 mjeseci, nada se i ove godine (od snijega do snijega).


Svakako će doći neki novi programi koje će Martina “skuhati” na Velebitu, a do daljnjeg će umjesto “Edukacija o ljekovitom bilju” u ponudi biti edukacije o pojedinačnim biljkama u trajanju 1 do 2 h po cijeni od 35€ po biljci. Stoga, ne gubite vrijeme, ako je bilje tema koja vas zanima, zgrabite priliku i po cijeni od 400€ naučite koristiti 50 samoniklih ljekovitih biljaka i prepoznati barem još 30!
Detalje o upisima ćete naći na poveznici UPIS