Dojmovi – radionica Buđenje svetosti Žene

need2 (1)

Evo prošlo je par dana od povratka s radionice i predivne prirodne kuće u kojoj energije slobodno plešu i ne mogu a da te potpuno ne prožmu. Još sam u stanju punog srca, nestvarne povezanosti sa samom sobom i osjećaja divote koji me ne napušta. Želim s tobom podijeliti moj doživljaj radionice i beskrajno ti se zahvaliti na svemu što si nam dala. Od svakog druženja s tobom, od svakog razgovora s tobom postajem bogatija.

Ruža i neroli. Mirisi koji će me uvijek podsjećati na radionicu Buđenje svetosti žene.

Radionicu na kojoj sam se lomila, radionicu na kojoj sam se gradila. Gdje sam dotaknula jedan čisti dio sebe za kojeg nisam znala da postoji. Gdje sam dotaknula ljubav. Ljubav prema sebi. Kojeg sam ponijela u srcu i još ga živo osjećam kako struji cijelim mojim tijelom. Sada svako nanošenje kreme ili seruma na lice, stopala, grudi dobiva smisao. Postaje ritual. Ritual služenja sebi. A tijelo puni milinom, ljubavlju i toplinom.
I tako krećem u novi dan, i tako otvaram novi svijet.
Moj svijet. Korak bliže onome tko jesam.
Hvala ti !
Rosana
39468396_2066094813705242_4566238486977314816_nUlovim se svaki dan kako razmišljam o tome da sam se nećkala oko dolaska na radionicu, a onda si me ti nazvala i nisi mi trebala dva put reći, ja sam odlucila. Bila bi propustila jedno najnajdivnije iskustvo s tobom i tvojim nesebičnim dijeljenjem znanja o svemu.
Propustila bi druženje s predivnim ženama koje su zaista nešto posebno pune divnih emocija i ljepote, svaka sa svojom životnom pričom, zato ti jos jednom veliko HVALA!

Koristim preparate svaki dan, pratim se i vidim pomak na bolje.
Kako? Ne znam ti sada opisati ali osjećam se lijepo.
Haljinu ili suknju nosim svaki dan, hodam bosa, kosu sam danas prala kamilicom i divno miriše.
I da, bilo mi je jako simpatično kad ste mi nakon rituala pranja kose na radionici rekle da mi je kosa puna kamilice, sada je opet puna kamilice.
Jako sam sretna!
Denis

39467577_2066102177037839_5959419658963517440_nVeoma sam zahvalna za boravak u predivnoj kući Stone&Strow u Mošćenicama. Prekrasna je i podržavajuća, povezana i stopljena s predivnim okolišem. Prvi put sam imala priliku hodati po glinenom podu koji uz to i atraktivno izgleda.

Imam osjećaj kao da smo tamo boravili puno duže od 4 dana! Vjerujem da je to zbog mnoštva sadržaja radionice, ali i same magije mjesta.

Bilo je tako lako povezati se sa ženama koje su sudjelovale na radionici. Kokreirale smo podržavajuću, suptilnu, žensku energiju uz koju je sve proteklo glatko, a ipak transformirajuće i nadahnjujuće. Uvijek sam voljela neformalno učenje, a ova radionica mi je donijela niz novih uvida koje svakako želim podržavati u svakodnevici.
Hvala ti, draga Martina, za sav trud koji si uložila da se osjećamo posebno – ženstveno i njegovano, podržavajuće i čarobno.
Osobno sam imala priliku vidjeti božansku iskru u očima – ogledalu duše svih žena na radionici. Nadam se da ću se odvažiti sve više pokazivati svoju. Hvala ti na poklonima u koje si uložila toliko truda i ljubavi! Čuvam škrinjicu s mazalicama kao posebnu dragocjenost. Svaki put kad upotrijebim nešto iz nje, mirisi me prenesu u Mošćenice…
Sanja

39468346_2066102777037779_5850772572811034624_nKroz čistoću emocije, nevjerojatnu ljubav i nježnost prema sebi samoj, kroz nevjerojatno snažne meditacije na elemente koje su isčišćavale i transformirale nakupljenu bol u mom tijelu, odskočila sam u blaženstvo iscjeljenja. Iscjeljenje znači  i fizičko i duhovno izlječenje i iscjeljenje.

Plutam u blaženstvu mira, ljubavi, podrške i snage prema samoj sebi. Hvala! Nikada se nisam osjećala toliko meko i nježno a opet toliko jako u svojoj ženskoj energiji. 
Rituali su nepovratno promijenili nešto u meni.
Veronica

Pogledajte i POZIV na radionicu Buđenje svetosti Žene

Najavni VIDEO poziva na radionicu

Prijavite se preko PRIJAVNICE