Dobrobiti nošenja suknji i iscjeljenje žene

unnamed (101) - Copy

Pozivam vas na radionicu Buđenje svetosti Žene <3, više o radionici pogledajte na linku Buđenje svetosti Žene

 A suknja……

Suknja, koliko li asocijacija ima ta jednostavna riječ, koliko slika.. Ovaj odjevni predmet ima skoro sakralno značenje za predstavnice ženskog spola.

On ih povezuje sa Zemljom; osvIještava snagu butina koje igraju ples života i snagu nogu koje dotiču zemlju. Nošenje dugih suknji, pogotovo u prirodi, istovremeno iscjeljuje i uzemljuje.

Ovo je posebno bitno sada kada je poplava ženskih bolesti. Nošenjem dugih suknji neometan je protok energije koje žena akumulira iz Zemlje u svoj sveti kalež, matericu. Tako direktno ozdravljuje svoje tijelo i potiče rast snage svoga bića.

Nošenje dugih suknji može biti dio mozaika koji povećava razinu osviještenosti svetosti Žene. Sve žene su svete, potrebno je njegovati poklonstvo toj svetosti unutar sebe. Snaga je žene da probudi jutro, oplemeni dan i uspava večer, bez žena svijet bi bio pusto i tmurno mjesto. Njena esencija čini svijet multidimezionalnim, punim, toplim, radosnim i svrsishodnim.

Često ženama koje imaju probleme sa ženskim organima ili partnerskim odnosima, osim bilja, savjetujem da kroz duži period nose dugačke suknje u kombinaciji sa udobnom obućom. Energija Zemlje iscjeljuje i čisti, izvlači ono loše i dopušta na intuitivnoj razini snagu vjere u novu obnovu i novi ciklus. Ciklus u kojem nakon smrti prirode Zimi slijedi obnova i rast. Novi, potpuni rast života.

Suknja znači vjeru u sutra, vjeru u sebe, znači prepustiti se znanju i nasljeđu pretkinja koje hodaju unutar naših stopa i danas. Spontano se iz koraka u korak prepustiti njihovom iscjeljujućem znanju.

I za kraj jedna tajna: mnogi vjeruju da nošenjem dugih suknji žena postaje toplija i podatnija osoba, jasnije osjeća ritmove prirode, bolje razumje sebe i ljude oko sebe, postaje psihički stabilnija i povećava joj se intuicija, neki kažu i libido.

Da li je to dovoljan razlog da izvučete suknje iz ormara, provučete ih kroz vodu i navučete na bokove… probajte..

Pozivam vas da pogledate najavu radionice BUĐENJE SVETOSTI ŽENE  

Napisala: Martina Bogdanić, foto by: Stipe Kristić
Napomena: dopušteno je prenošenje članka sa zamolbom da se navade izvor