GDPR i ljekovito bilje

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Dragi svi,

za početak vam šaljem sliku divnog bušina o kojem ću možda uskoro pisati 🙂 Raste po obali i otocima i iako se tradicionalno kod nas koristio većinom kao pomoć pri higijeni ljudi i predmeta, zadnjih godina njegovo eterično ulje doživjelo je pravi procvat kao ključan dodatak kozmetici protiv bora.

Sada kada je ješka bačena 🙂 prelazimo na ozbiljne teme 🙂 Vi znate da na ovoj stranici ima stotinjak članaka o ljekovitom bilju, ima ih još 300-tinjak koje nikako da prenesem. Ruku na srce, posvetila sam se kolumni Povratak prirodi i pomalo zapustila blog. Realno, pošaljem vam svakih mjesec, dva, tri po jedan newsletter, nije da vam zatrpavam poštu 🙂

Nova Uredba o općoj zaštiti podataka (GDPR) koja od 25. svibnja 2018. regulira zaštitu osobnih podataka građana Europske unije. Kaže da trebate ukoliko želite i dalje primati naše newslettere to i potvrditi.

Možete to potvrditi popunjavanjem ove forme:

https://goo.gl/forms/njfq0XH80HqPk3pn2

I još jednostavnije: odjavom sa newslettera preko gumba “Unsubcribe” koji se nalazi na dnu baš svakog newsletera koji dobijete od nas preko maila.

Nadam se da ćemo se još dugo družiti! 🙂

Ne zaboravite uživati u prirodi, život je kratak, ne valja ga provesti predugo i predaleko od prirode 🙂 ❤

Vaša Martina