Radionica zubnih pasti, Čakovec

U nedjelju 27.05.2012. god u Čakovcu je održana Radionica izrade zubnih pasti. Prisustvovalo je 12 polaznika. Svi polaznici bili su iznimno dragi, topli i simpatični ali izdvojili bismo barba Tomu. On  je došao biciklom iz Varaždina u Čakovec za što mu je trebalo cca 1 h u jednom smijeru. Barba Tomo nema internet, ne vozi auto i živi jednostavnim životom pa se pitate odakle dolazi do ogromne mase alterantivnih informacija koje ima o zdravlju. Tajna je u tome što mu je poseban gušt pročitati časopis Svijetlost. Kroz njega je upoznat sa štetnostima komercijalnih zubnih pasti. Drago nam je da smo bili u Čakovcu i  naučili vas svih raditi prirodne zubne paste.


Učili smo kako si učiniti dobrobit za njegu usne šupljine i na koji način promišljati zdravlje zuba i zubnog mesa, kako napraviti paste za zube u prahu, paste za djecu, guste/tekuće paste, tinkture i tretman za paradentozu, kako koristiti biljne prahove

Nakon 3 h radionice ljudi još nisu nekako htjeli ići svojim kućama nego su nam ostali do kraja pomoći pospremati i malo se podružiti. U zraku se osjećalo njihovo zadovoljstvo radionicom i ponosni smo na to.

.