Poziv – Mala škola ljekovitog bilja 2020. – TRAVANJ

10256830_737895366260783_8108433521752989838_n

Zbog velikog interesa otvaramo termine tečaja i u travnju!

Školica koja mijenja život 🙂

UPDATE: škola ljekovitog bilja zbog epidemije prešla je u ON-LINE verziju sa terenskom nastavom u planiranom srpnju, kada ovo sve prođe, taman 🙂

Predavanja su interaktivna, tijekom predavanja odgovaram na vaša pitanja a sama predavanja možete ponovo pogledati koliko god puta želite.

KADA: ponedjeljkom i srijedom od 15.04. do 18.05.2020. od 17 do 19,30 sati su teorijska predavanja ON-LINE. Tko bude 80 % na predavanjima i položi ispit zadovoljava uvijete za odlazak na terensku nastavu.

UPDATE: pisanjem kolokvija u obliku kviza zadovoljavate uvjete za odlazak na terensku nastavu! 🙂

Terenska nastava je jedan cijeli dan u lipnju ili srpanju u Gorskom kotru (datum dogovaramo naknadno). Nakon završetka dobivaju se potvrde o završenom tečaju.

TKO VODI SEMINARE: travarka i fitoaromaterapeutkinja Martina Bogdanić

Iskoristite priliku ove godine, ne znam da li će se više odvijati školica u ovom obliku.

ZA KOGA: za sve, kreće se od nule ali se radi u slojevima, zanimljivo je i onima koji već poznaju i koriste ljekovito bilje i onima koji su već bili na tečajevima bilja – da obnove znanje

DETALJI I PRIJAVE: na linku PRIJAVNICA – Škola bilja – TRAVANJ
Nemojte sumnjati da će škola biti intenzivna, naučiti ćete puno o bilju ali i o sebi…

Dojmove polaznika ove školice pogledajte ovdje DOJMOVI mala škola ljekovitog bilja

Koje teme i koje biljke ćemo obrađivati, sa nijansama i opasnostima za njihovo korištenje pogledajte ovdje Plan predavanja – Plan predavanja – MALA ŠKOLA LJEKOVITOG BILJA 2020

Prijašnjih godina tečaj je išao jednom tjedno kroz dva mjeseca u 6 do 8 tjedana. Ove godine odlučila sam te iste nastavne sate koncentrirati na period od jednog mjeseca. Život se vrti sve brže i unutar jednog tjedna doživimo toliki broj različitih iskustava da se teško sjećamo u detalje onoga što je bilo prije tjedan dana.
A meni je bitno da ostanete u “motu” da biste se „prekopčali“ i naučili na koji način gledati “u” bilje, na koji način “disati kroz” njega, na koji način isčitavati knjige o bilju, na koji način “isčitavati” biljku.

Veselim se i šaljem pozdrave do skorog viđenja,
Martina

teren3