Radionica izrade pasti za zube

izrada paste za zube

Banalna svakodnevna stvar kao što je zubna pasta pretvorila se u banalnu svakodnevnu dozu otrova.

Prirodne zubne paste preventivno djeluju na zdravlje usne šupljine, ali i cijeloga tijela. Uvijek u procesu pranja zubi jedan dio zubne paste završi u našem probavnom traktu, možemo naučiti kako napraviti zdrave ali i ljekovite paste za zube koje će podržavajuće i blagotvorno djelovati na usnu šupljinu ali i cijelo tijelo.

Naučiti će se raditi:

– every-day paste večernje i jutarnje
– paste koje pomažu kod paradentoza i afti
– paste za djecu i trudnice

Svatko će dobiti jednu pastu za doma. Naučiti ćemo i kako napraviti vodice za ispiranje upaljenih desni od različitih tinktura te kako napraviti sprej za osvježenje daha.

Raditi će se s glinom, biljnim prahovima, eteričnim uljima i tinkturama. Govoriti ćemo i o psihosomatici uzroka disbalansa usne šupljine, zagrebat ćemo osnove aromaterapije i travarstva. Radionicu organizira Udruga za fitoaromaterapiju “Studio Martina&Natura” u suradnji sa Udrugom Auris.


GDJE: u Rijeci, udruga Auris (Kružna 8, III kat)

TKO VODI RADIONICU: Martina Bogdanić, fitoaromaterpeut i travarka

KADA: 16.2. (nedjelja) od 11-14 h

radionica izrade zubne pasteCIJENA: 100,00 kn.                                                                                                                                                                                     NAČIN PRIJAVE:

1) na naš žiro račun uplatite cijenu radionice sa naznakom “radionica zubnih pasti”

2) nakon toga pošaljite nam svoje kontakt podatke i potvrdite uplatu na e-mail: prijava.fitoaromaterapija@gmail.com

3) na radionicu OBAVEZNO ponesite svoju četkicu za zube! 🙂

BROJ MJESTA ZA RADIONICU JE OGRANIČEN.

zubi-boris

Možda ćete se začuditi takvoj maloj cijeni Radionice izrade zubnih pasti. Naš cilj je podići kvalitetu zdravlja kroz ljekovito bilje i eterična ulja. Ne morate se mazati kremama i koristiti mirisave kupke ali zube svi perete. Cilj nam je što više ljudi poduči kako raditi zdrave, prirodne, ljekovite zubne paste jer je svakodnevna konzumacija flora ( natrij florid u komercijalnim zubnim pastama) sustavno trovanje koje utječe na fizičko ali i psihičko zdravlje ljudi. Dovoljno je da u google upišite riječi kao što su epifiza i flor, istina o floru i sl. i da dođete na početak traga istine o floru.

sensa2