Datumi radionica

Često me pitate kada imam radionice i gdje to objavljujem. Nešto objavim na izrada kremefacebooku, nešto objavim tu na stranici ali dio datuma niti ne objavim nego kako mi se prijavi dovoljna broj ljudi za koju radinoicu tako ju organiziram.

U principu radionice izrade prirodne kozmetike napravim kada mi se prijavi troje polaznika jer je to takav individulani i intenzivni tip radionice. Radionice izrade zubnih pasti radim u par turnusa godišnje kada sam u razmeđi izmađu branja bilja i držanja predavanja, naravno u Rijeci, njih najčešće objavim na facebooku.

 

Evo kratkog popisa najskorijeg događanja:

RADIONICA  IZRADE ZUBNIH PASTI je u četvrtak, 21.2. u 18 h. Traje 2 h ali zavisno od predznanja grupe zna se razdužiti i do 4 h trajanja.  Ima još mjesta za prijavu.                                                                                                                                   Više o toj radionici pročitajte OVDJE. 

RADIONICA IZRADE PRIRODNE KOZMETIKE održati će se 3 radionice i to  jedna grupa u četvrtak 28.2. i petak 1.3., druga grupa u sobotu i nedjelju 2. i 3.3., treća grupa u subotu i nedjelju 6. i 7.4. U ovom trenutku ima još mjesta za prijavu. Više o toj radionici pročitajte OVDJE.

Također kontinuirano primamo predbilježbe za kompakt intenzive koji će s održati krajem proljeća, krajem svibnja i početkom lipnja. Više o tome pročitajte OVDJE. 

Sve prijave, za sve radionice, su na fitoaromaterapija.martina.natura@gmail.com

prirodna krema