Kompakt intenzivi u prirodi

Za one hrabre sa malo vremena  koji ne žele prvo sjediti u školskim klupama i učiti o ljekovitom bilju da bi tek onda išli u šuma na obuku na teren, imamo kompakt intenziv trening. Članovi udruge idu na par dana duboko u šumu, gdje se od  jutra do mraka uči o ljekovitom bilju. Pronalaženje i prepoznavanje raznovrsnog ljekovitog bilja na livadi i šumi, praktična izrada masti, tinktura, infuza, dekokta, sirupa i macerata, u svakom slučaju jako intenzivno.  

Radi se o oriđiđi životu i suživotu u prirodi, uz puhove i vreće za spavanje bez struje, vode i bez signala za telefon. Na početku onome tko nije navikao na takav stil života bude malo neobično ali nakon što se vrati sa jednog takvog intenziv treninga u beton grada shvati da je gore, na planini, imao sve što mu je bilo potrebno. Povratak u grad je sa jednim drugačijim pogledom na život i jednom jasnom misli – učiniti tako opet i činiti to što češće.

Ovaj vid intenziva organizira se kada se otvori prostor u vremenu i prijavi dovoljan broj ljudi  (prima se max 5 osoba po grupi).

Prijava:  po objavi datuma

Cijena: prosječno 1500,00 kn (zavisi koliko je dana).

Kompakt intenzivi planiraju se za razdoblje od svibnja do listopada. Datumi zavise prvenstveno od Prirode. Od toga kada se zapravo povuče zima sa zadnjim naletima hladnoća, kako se bude razvijala vegetacija i koliko je bilo kišnih perioda, kolike su prosječne temperature ljeti… Javim najranije što budem  znala. Do tada, pred prijave na mail.