Poziv – Javno predavanje: Mistična snaga ljekovitog bilja

Lika, zalazak sunca - Damir Bišćan

Lika, zalazak sunca, foto by Damir Bišćan

Pozivam vas na besplatno predavanje “Mistična snaga ljekovitog bilja” koje će se održati u četvrtak 11. travnja 2019. godine u 18 sati u Malom salonu, Korzo 24 u Rijeci. Predavanje će održati Martina Bogdanić.

Najava predavanja:
Od doba coprnica, štriga i štriguna, vezano uz ljekovito bilje, ništa se nije drastično promijenilo. Kada malo zagrebete ispod površine shvatite da je sve zapravo još uvijek tu. Potrebno je samo znati kamo i kako gledati; od svakodnevnih likarija do onih posebnih biljaka koje se čuvaju za izuzetne situacije. Pokušati ćemo odškrinuti vrata i odmaknuti zavjesu vela tajni koja skrivaju ovaj svijet.

Predavanje će se održati u sklopu izložbe Muzeja moderne i suvremene umjetnosti “Domaće ljekarije” koju možete razgledati od 21.03. do 21.04.2019. godine. Na ovoj zanimljivoj izložbi možete dobiti uvid u konkretne recepte koji su se koristili nekada za različite zdravstvene tegobe te ujedno ostaviti drugim posjetiteljima na uvid vlastite isprobane recepte za daljnju razmjenu znanja. Više o samoj izložbi pogledajte na linku Domaće ljekarije

Mistična Lika, Damir Bišćan

Mistična Lika, foto by Damir Bišćan