Važno – skoro 300 članaka o ljekovitom bilju na stranici

Tokom godina ova stranica punila se člancima o ljekovitom bilju, započevši od 2011. godine. Članke sam pisala u svoje slobodno vrijeme, nakon različitih poslova koje sam radila i onda kada bih osjetila inspiraciju ili potrebu jer me ne više osoba u isto vrijem zvalo i raspitivalo se za istu biljku. Na stranici je skoro tristotine članaka o ljekovitom bilju. Pojavom i upotrebom pametnih telefona za čitanje postalo je teško naći članak o nekoj biljci jer se prikazuje samo zadnjih par članaka a ostatak je nekako “skriven”.

Srećom tražilica zaista jako dobro radi. U gornjem desnom uglu (pameni telefon) ili na sredini stranice (računalo) uz desni rub je tražilica. Ukucajte naziv biljke i pročitajte sve što vam je ponuđeno.

Članci su svi autorski, tj sve sam ih napisala ja, Martina Bogdanić (izuzev 2 gostujuća 🙂 ) a napisani su ili za ovu stranicu ili za različite kolumne ili tiskovine sa kojima sam surađivala.

Napravite si popis biljaka i polako krenite 🙂

Skuhajte šalicu čaja i neka čarolija otpočne 😀

A za one koji bi voljeli struktuirano gradivo, razrađen plan, posložena predavanja, sistematizirano po logičkim cjelinama i da ih vodi travarka i fitoaromaterapeutkinja kroz čarobno carstvo bilja, prvo teorijski a onda i šetnjom po prirodi (cjelodnevnim terenskim nastavama) pogledajte ovogodišnje edukacije koje počinju 14.03.22.

Link na POZIV – Edukacije o ljekovitom bilju 2022