Poziv na donaciju

Dragi naši,komp naš strašni

imamo napisanih još stotinjak tekstova o ljekovitom bilju koje bismo željeli staviti na stranice. No imamo i problem, komp nam je mušičav i spor. Mi smo se zaista trudimo pisati na njemu ali… prvo su otkazale tipke L, Č, Ć i Š, no to smo nekako prebrodili  (navikli smo na nepredvidiljvu prirodu, pa smo se snašli i s nepredvidiljvim kompom ; ) ) no sada, kada je poslušnost otkazala i tipka A, više nismo u mogućnosti raditi na njemu. Naša Ljupka bi prepisala sve tekstove ali treba nam komp…

Stoga vas lijepo molimo, ako kojim slučajem imate stari laptop, koji vam više ne treba, a da na njemu može raditi word i excell, bili bi smo vam iznimno zahvalni (možda zahvalni u vidu kakve kutije ljekovitog bilja? : )

Ako ste voljni donirati jedan takav laptop, a time dati potporu našem radu na promicanju znanja o ljekovitom bilju, slobodno nam se javite na naš e-mail fitoaromaterapija.martina.natura@gmail.com ili na br. tel. 099 794 45 14, mi ćemo organizirati prijevoz.

vaš Travnati odred : )

p.s. prostor udruge je jedna vrlo mala prostorija, pa si mislimo da bi laptop zauzimao manje prostora (mogli bi ga pospremiti u ormar dok sušimo bilje : ) može biti prastar ali rado bi da mu sve tipke rade (sa naglaskom na L, Č, Ć, Š i A) : )

komp strašni